Avslutning och prisutdelning i RPO-sektionen.

Vid årets avslutning av RPO-säsongen i Orientalen den 3 november deltog ett dussintal av årets rävjägare i VRK:s poängjakter. EZM bjöd på Jansons frestelse med köttbullar som vanligt.Året summerades och vi tittade bland annat på film från 1961 med rävjakt i Västerås.

Peter SM5KMU vann poängligan och klubbmästerskapet 3,5 MHz medan Magnus SA5MOG vann klubbmästerskapet 144 MHz.

KMU och MOG med sina vandringspris. KMU fick sin 5:e inteckning i vandringspriset för KM 3,5 MHz och får därmed behålla priset för alltid. MOG fick sin 4:e inteckning i rad för KM 144 MHz där vandringspriset är en 2-meters tumstock med gravyr.

Bilagor:
• PDF: Sammanfattning av rävjaktsåret 2021 med fokus på VRK:are
• RPO i VRK från 1948 till 2021: https://pejla.se/rpo_stat_vas.htm

73 de SM5SVM