Amatörradiokurs

Amatörradiokurs hösten 2018

Nybörjarkurs för radioamatörer
Även i höst blir det en nybörjarkurs för radioamatörer i Västerås.

Kursledare blir liksom tidigare Bosse, SM5CJW och Donald, SM5ACQ och i år förstärker vi dessutom med Kai, SA5GRV. Kursdagar är: 22-23 sept, 29-30 sept, 20-21 okt, 10-11 nov och 24-25 nov. Sista dagen blir det provtagning för alla som önskar.

Kursmaterial kan som tidigare inköpas från SSAs Ham Shop, pris 300 kr. För deltagande krävs medlemskap i VRK (200 kr/år) eller någon av våra grannklubbar inom SSA men i övrigt krävs ingen deltagaravgift.

Avgift för provtagning tillkommer liksom avgift till SSA för utfärdande av amatörradiocertifikat efter godkänt prov. I samband med provtagningen kan Du bli medlem i SSA med en reducerad årsavgift.

Intresserade bör höra av sig så snart som möjligt till Donald (ordf@sk5aa.se). Om Du som är intresserad har problem med någon av de föreslagna dagarna: berätta det och föreslå en alternativ dag så kanske vi kan ändra.

Skriv ut: Amatörradiokurs hösten 2018