Rapport från vårens HAM-luncher

Lite statistik från vårens HAM-luncher och om framtiden.

Totalt var det vid 13 tisdagar som VRKare och andra intresserade samlades på restaurang Magneten för att äta lunch och umgås. Under våren har 131 luncher avätits så det betyder att det i genomsnitt har varit 10 personer som träffats varje gång. När alla deltagare räknats visar det sig att det är 20 olika personer som deltagit och att de trognaste har varit Christoffer SA5HOL och Anders SM5EFX som båda varit med vid alla vårens luncher. Antalet deltagare har ökat från år till år. Tidigare år var det normalt sex till sju personer vid varje lunch, under 2016 var genomsnittet strax över åtta och nu under 2017 har snittet som sagt varit tio personer. Det ska bli spännande att se hur många som kommer under hösten.

Till hösten fortsätter vi på samma sätt. Varje tisdag i jämna veckor samlas de som vill på restaurang Magneten i den norra delen där vi har ett reserverat bord. Parkering finns strax norr om restaurangen. Höstens första lunch blir tisdag 8 augusti och tiden är som vanligt 11.45. För mer detaljer se VRKs evenemangskalender.

Välkomna