»

Klubbaktiviteter för alla smaker

Det finns aktiviteter av olika slag för de som vill träffas öga mot öga eller kommunicera trådlöst. Här kommer en  uppdaterad lista på aktuella aktiviteter.

• Månadsmöten i klubblokalen på Flottiljgatan på Hässlö. Normalt andra torsdagen i varje månad. Mötena startar klockan 19:00 med kaffemingel före.
  • Klubbkvällar varje torsdag i klubblokalen på Flottiljgatan. Ett försök under februari, mars, april och maj. Kom och gör Donald sällskap som är stugvärd från klockan 18:00. Klubbkvällarna gör uppehåll under sommaren.
  • HAM-luncher varannan tisdag (jämn vecka) på Restaurang Magneten på Finnslätten med start klockan 11:45.
  • SSAs bullentin med VRK trafiknät över repeatern varje söndag klockan 19
  • Nystart för VRKs mötesplats på 80m SSB, lördag morgon klockan 9:00 på 3712 kHz. Slå på radion och häng på eller lyssna på någon av mottagarna på webben.
  • Utnyttja VRKs klubblokal på Flottiljgatan på Hässlö. Har du en idé till en aktivitet eller bara vill hålla lokalen öppen en kväll, prata med Donald, SM5ACQ om nyckel och med Anders, SM5EFX om du vill ha en notis på hemsidan.

För mer detaljer, se aktivitetskalendern.