»

Klubbaktiviteter för alla smaker

Det finns aktiviteter av olika slag för de som vill träffas öga mot öga eller kommunicera trådlöst. Här kommer en lista på aktuella aktiviteter.

• Månadsmöten i klubblokalen på Flottiljgatan på Hässlö. Normalt andra torsdagen i varje månad. Mötena startar klockan 19:00 med kaffemingel före.
  • Klubbkvällar varje torsdag i klubblokalen på Flottiljgatan. Ett försök under februari och mars. Kom och gör Donald sällskap som är stugvärd från klockan 18:00.
  • HAM-luncher varannan tisdag (jämn vecka) på Restaurang Magneten på Finnslätten med start klockan 11:45.
  • SSAs bullentin med VRK trafiknät över repeatern varje söndag klockan 19
  • Nystart för VRKs mötesplats på 80m SSB, lördag morgon klockan 9:00 på 3712 kHz. Slå på radion och häng på eller lyssna på någon av mottagarna på webben.

För mer detaljer, se aktivitetskalendern.