»

The New DXers Handbook snart på svenska

Jag vill på detta sätt informera VRKs medlemmar, och kanske allra helst våra nya medlemmar/amatörer, att jag fått förtroendet av Bryce – K7UA – att översätta hans omåttligt populära bok ”The New DXers Handbook” till svenska.

Bryce, som har svenska rötter i Småland, har redan lyckats med att översätta boken till en rad språk, tack vare amatörkollegor, och då jag blev tillfrågad om jag ville översätta den till vårt modersmål så kändes det helt rätt. Jag räknar med att översättningen av boken ska vara klar under våren.

Till dig som är ny i vår fantastiska hobby vill jag säga: se till att läsa den här boken. Den är inte bara välskriven av en ikon inom amatörradion utan ger dig aven ett fördjupat perspektiv på alla de möjligheter som vår underbara hobby ger.

God fortsättning & 73!

Peter SM5GMZ